Zelf een advertentie website in elkaar zetten met een PHP script

Geplaatst op 04-06-2022

Categorie: Computer en internet

Een eigen marktplaats beginnen kan met het juiste PHP script. Op zo een site kunnen adverteerders hun spullen te koop zetten. Daarbij kan het gaan om zowel nieuwe goederen als tweedehands goederen. Bij een advertentie kunnen afbeeldingen worden toegevoegd, die binnen overzichten en op de detailpagina van een advertentie worden weergegeven. Vanuit de detailpagina kan de bezoeker van iedere foto een vergrote weergave bekijken. Bij iedere advertentie kan de bezoeker zo op een makkelijke manier door de foto’s bladeren. En bij iedere advertentie kan een uitgebreide omschrijving worden toegevoegd. Zou u graag een advertentie website willen starten met deze mogelijkheden, dan kunt u daarvoor het PHP script van Vrolijk Internet Services gebruiken. 

Het is mogelijk om geld met uw marktplaats site te verdienen. Zo kunt u het zo instellen dat de adverteerder moet betalen voor het plaatsen van een advertentie in een bepaalde categorie. Per categorie kan worden ingesteld hoeveel het plaatsen van een advertentie zal kosten. U kunt verschillende mogelijkheden binnen uw advertentie website aanbieden waarmee men een advertentie extra kan laten opvallen in overzichten. Betalingen kunt u eenvoudig ontvangen via uw website door middel van een koppeling die met Mollie kan worden gelegd. Naast Mollie worden er ook nog andere betaalproviders ondersteund zoals PayPal en TargetPay. Zo kunt u zelf kiezen hoe u de betalingen van adverteerders wilt ontvangen.

Het PHP script van Vrolijk Internet Services is zo in elkaar gezet dat wanneer men kiest voor een betaalde optie, deze optie na de betaling meteen automatisch wordt ingeschakeld. Nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld en prijzen voor de verschillende opties via de beheerschermen heeft ingesteld, zullen betalingen automatisch door het script worden afgehandeld.

Zodra een adverteerder gebruik wil maken van de mogelijkheden die uw website biedt, kan er gemakkelijk een account worden aangemaakt via de registratiepagina. Nadat men zich via deze pagina heeft aangemeld, kan men vanuit het account heel eenvoudig nieuwe advertenties plaatsen op uw marktplaats site.